EFFEKT ER VÅR DRIVKRAFT.
KREATIVITET ER VÅRT VERKTØY.

EFFEKT ER VÅR DRIVKRAFT.
KREATIVITET ER VÅRT VERKTØY.

DRIVE McCANN er et fullservice reklamebyrå som lager kreativ og effektiv kommunikasjon for å løse problemene til kundene. Vi hjelper merkevarer med å finne en relevant rolle i målgruppens liv ved å finne kreative og kraftfulle løsninger basert på god innsikt om mennesker, miljø, kultur og marked. Effekt er vår drivkraft og kreativitet er vårt verktøy, enten det er på kort sikt eller lang sikt.

Tjenester

Fra digitale leveranser og design til film og kreativt. Vi har stor bredde i våre leveranser – her er en oversikt:

KreativitetDen røde tråden forankret i den smarte planen – forløst i de mest effektive kanalene. Det er kreativt og effektivt. Team: tekstforfatter og Art Director med nødvendig støtte.
DigitaltVi jobber med alt innen sosiale medier, SEO og Google Ads. Dette inkluderer innsikt, strategi, produksjon, mediekjøp og optimalisering. I tillegg gjør vi digitale helsesjekker der det er behov.
DesignVi designer både merkevarer, produkter, nettsider, apper,
printmateriell og mer til!
Film, animasjon og fotoLevende bilder er etterspurt, både blant kunder og forbrukere. Vi leverer til både digitale medier, eventer, internt bruk og TV.
UtviklingVi hjelper med alt fra bannere og nettsider til applikasjoner og portaler (både strategi og utvikling). Og digital helsesjekk av dine nettsider.
TrykkTrykksaker er helt nødvendig for mange kunder, ikke minst i retail. Kundeaviser, tilbudsaviser, annonser og brosjyrer holder kunden oppdatert.

Hvordan vi jobber

Hvordan vi jobber